Hvorfor bryllupsfilm:

En bryllupsfilm er en dokumentasjon av livets kanskje mest spesielle dag for to personer som har vært så heldige å finne hverandre. Mange følelser er i sving og gode minner for livet skapes. Det fantastiske med en bryllupsfilm er at den viser de gode øyeblikkene, vekker følelser i deg og henter fram minner som ikke noe annet produkt kan gjøre. Bryllupskaken vil bli spist opp, blomster vil visne og klær kvittes med etterhvert som tiden går.

Men en bryllupsfilm vil vare evig…


IMG_8826-Edit-2.jpg

TILBUDSKAMPANJE

 

Akkurat nå kjører jeg en kampanje med rabatterte priser på bryllupsfilm for bryllup som tar sted i eller i nærheten av Costa Blanca og Costa del Sol i Spania.

 

Min forpliktelse:

 

På tross av sterkt rabatterte priser så vil akkurat din bryllupsfilm få min fulle oppmerksomhet gjennom hele produksjonen. Jeg vil vektlegge kvalitet i planlegging, innspilling og etter-produksjon for at sluttproduktet skal kunne vise fram følelsene og magien fra deres fantastiske dag så bra som mulig. Jeg vil bruke min allsidige erfaring slik at sluttproduktet ser profesjonelt ut, samtidig som at dere skal føle at det er et film skreddersydd akkurat dere.

pexels-photo-458918.jpeg

VIDEOPRODUKTER

Video-produkt 1

 

Jeg følger dere diskré med videokamera gjennom vielsen. Etterpå har vi en kort, fin og uhøytidelig seanse hvor dere poserer for meg i fine omgivelser i nærheten av vielsesstedet.

 • Totalt ca 4 timers innspilling

 • Ferdig bryllupsfilm på ca 2 minutters lengde

  • Høydepunkter klippet sammen som kort film med cinematiske elementer

Fra NOK 8.000,- inkludert MVA.

Video-produkt 2

 

Jeg følger dere diskré med videokamera fra forberedelsene om morgen til dere er ferdig med desserten. Etter vielsen har vi en kort, fin og uhøytidelig seanse hvor dere poserer for meg i fine omgivelser i nærheten av vielsesstedet.

 • Totalt ca 8 timers innspilling

 • Ferdig bryllupsfilm på ca 3-4 minutters lengde

  • Høydepunkter klippet sammen som kort film med cinematiske elementer

Fra NOK 10.000,- inkludert MVA.

Video-produkt 3

 

Jeg følger dere diskré med videokamera fra forberedelsene om morgen til dere er ferdige med bryllupsvalsen og festen er i gang.. Etter vielsen har vi en kort, fin og uhøytidelig seanse hvor dere poserer for meg i fine omgivelser i nærheten av vielsesstedet.

 • Totalt ca 12+ timers innspilling

 • Ferdig bryllupsfilm på ca 5-6 minutters lengde

  • Høydepunkter klippet sammen som kort film med cinematiske elementer

Fra NOK 14.000,- inkludert MVA.

SKREDDERSYDD PRODUKT

 

Ingen bryllup er like og det er noe av magien med det hele. Skal dere ha fest dagen før bryllupet? Skal det være en mottakelse av gjester som kommer reisende? Er det en spesiell seanse eller tradisjon som også er viktig å få dokumentert sammen med bryllupet? Jeg skreddersyr mer enn gjerne en løsning slik at får laget akkurat den bryllupsfilmen dere ønsker.

DJI_0008-2.jpg

ER VI EN GOD MATCH?

Mitt største ønske er å lage et produkt dere vil elske og kunne se på i mange år fremover. Derfor vil jeg gjerne bli litt kjent med dere og høre deres ønsker og ambisjoner for den store dagen.

Ta kontakt via tonigiskemo@gmail.com eller 004797144083 (WhatsApp) for å ta en prat.